A mellfelvarrás mennyibe kerül Budapesten?

Akit foglalkoztat a mellfelvarrás gondolata, már bizonyára elkezdett utánanézni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen műtét, és hogy pontosan mivel járhat, nem csak anyagilag, de testileg, szellemileg is. Klinikánkra vonatkozóan elsősorban egy megközelítő árat tudunk most leírni, mivel ez tipikusan olyan beavatkozás, amely teljesen személyre szabott árakon vehető igénybe.

Egy átlagos mellfelvarrás 700.000-900.000 forint körüli áron érhető el.

Ez egy középár, ez lehet több, néha akár kevesebb is, és a legtöbb plasztikai sebész ebben az árfekvésben végzi el ezt a műtétet.

mellfelvarrás mennyibe kerül

Igaz, elsőre elég magasnak látszik ez a költség, de mint jeleztük, itt nem egy kőbe vésett díjról beszélünk, hanem olyanról, amelyet a sebésze a konzultációk során fog kialakítani és ajánlat formájában az Ön kezébe adni! Számos tényező van, ami befolyásolja, hogy a mellfelvarrás mennyibe kerül, ezeket ebben a posztban áttekintjük, hogy teljesebb képe lehessen arról, hogy pontosan mire is fizeti ezt a díjat.

A mellfelvarrás előtti vizsgálatok

Már több olyan posztunk is született, amelyekben a mellnagyobbítás és egyéb plasztikai műtétek előtti vizsgálatokról van szó, ezeket itt érheti el! Ugyanakkor azt nem biztos, hogy leírtuk, hogy a mellfelvarrás előtt is ugyanúgy el kell végezni ezeket a vizsgálatokat, amelyeket – mivel nem TB-támogatott műtétről van szó – szintén ki kell fizetni, amit a teljes árba bele is számítunk. Ilyen vizsgálatok: laborvizsgálatok, EKG (az altatás miatt), ultrahang, illetve szükség szerint mammográfia.

A műtét költségei

Azt, hogy a mellfelvarrás mennyibe kerül, erősen befolyásolja, hogy pontosan milyen technikáról (tehát a bemetszés helye, formája – erről van részletes leírás is a honlapunkon) kell majd beszélni, mivel ez úgy általában a műtét hosszát is befolyásolja. Az egyik legnagyobb tétel a mellfelvarrás esetében igazából az altatást: itt nem csak az EKG-nak van díja, de az altatóorvosnak és az altatáshoz szükséges anyagoknak és eszközöknek is. Ezekhez adódik még hozzá a konkrét beavatkozással járó eszközök és a közvetett szolgáltatások díja.

A mellfelvarrás utáni költségek

Klinikánkon nem egy nagy, közös betegszobában fogjuk elszállásolni, hanem egy olyan szobában, amit néhány hotel is megirigyelne. Teljesen felszerelt, komfortos szobában fog magához térni. Emellett pedig teljes ellátást is biztosítunk, így a műtét után nálunk töltött minimum 24 óra is kellemesen fog telni, a fájdalmak és a kényelmetlen érzetek ellenére is! A műtét utáni szolgáltatások körébe beletartozik a speciális melltartó, illetve a későbbi kontrollvizsgálatok, és sok más egyéb, kisebb tétel.

Amiről még érdemes beszélni: a mellfelvarrás nagyobbítással

Előfordul – méghozzá igen gyakran –, hogy egy hölgy vendégünk eljön konzultációra azzal, hogy ő fel szeretné varratni a melleit, és végül úgy távozik, hogy inkább egy szebb eredményt adó kombinált mellplasztikát szeretne. Ennek az a fő oka, hogy gyakran csak egy tényleges kivizsgáláson derülhet ki, hogy pontosan mi is az, ami megoldható, és a legjobb eredményt hozza. Ennek a típusú beavatkozásnak az a lényege, hogy nem csak a mellek felvarrása történik meg, hanem implantátumok behelyezésével egy új mellforma kerül kialakításra. Ez egy sokkal összetettebb feladat, mint egy „mezei” felvarrás vagy nagyobbítás, és emiatt az ára is némileg magasabb, általában 1.25-1.5 millió forint közötti halmazban mozog.

Mindig egyedi elbírálás!

Természetesen a fentebb összegszerűen kifejezett árak nincsenek kőbe vésve, és nem jelentenek semmilyen ajánlattételt, céljuk mindössze a szemléltetés. Ha pontos árakat szeretne, akkor ajánlott konzultációt kérni sebészetünkön, ahol szakértő szemekkel megvizsgálják, és elmondják, hogy pontosan a kért mellfelvarrás mennyibe kerül, ha emellett dönt!